Skip navigation »

Loading...

Produkte online

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Viewtrip

Ne cfare konsiston Viewtrip?

Klienteve tuaj do tu pelqeje shume Viewtrip.com!

Paraqitja dhe atmosfera jane ridizenjuar per te permiresuar pervojen e perdoruesit.

Permbajtja eshte e perkthyer dhe eshte e disponueshme ne 21 gjuhe.

Faqja eshte dizenjuar me nje prezantim te qarte te Itinerarit, Faturen e Biletes Elektronike, Faturen e shpenzimeve te tjera elektronike si dhe shume informacione te dobishme per udhetarin.

Cilat jane tiparet kryesore dhe vlerat e ofertes?

Permiresimi i efikasitetit

 • Nje burim i qarte informacioni per cdo gje qe udhetari ka nevoje te dije, eshte i disponueshem online per 24 oret e dites. Agjentet do te kene shume pak ceshtje te paqarta per te cilat do t'i duhej t'i telefononin linjave ajrore.
 • Tek Viewtrip mund te keni akses kurdo dhe kudo online. Kesisoj, kur udhetaret jane jashte vendit te tyre dhe duan te kontrollojne detajet e fluturimit te tyre te ardhshem, nuk do te jete nevoja qe t'i telefonojne agjentit te tyre te udhetimeve.
 • Zvogelon shpenzimet e agjensise, sepse per shume udhtime nuk do te jete nevoja qe biletat elektronike dhe itineraret te postohen apo te faksohen
 • Kursen parate qe do duheshin per faksimin dhe postimin e dokumenteve
 • Eleminon pyetjet me telefon qe do t'I beheshin nje numri te madh linjash ajrore per informacion mbi fluturimet e nisjes dhe mberritjes
 • Informacioni shtese per destinacionin ne Viewtrip permireson pervojen e klientit me internetin dhe pakeson pikepyetjet dhe telefonatat ne drejtim te agjensise
 • Agjentet mund permiresojne sherbimin e tyre dhe reduktojne koston duke i drejtuar udhetaret tek kjo adrese interneti per sqarime rreth intinerarit te tyre.

I lehte per t'u perdorur

 • Viewtrip eshte nje adrese interneti e lehte per t'u perdorur dhe udhetaret mund te shikojne aty itineraret e udhetimit te tyre online.
 • Udhetaret marrin aty nje informacion te plote per intinerarin dhe sherbimet qe lidhen me rezervimet e hotelit, makines me qera si dhe cdo sherbim tjeter qe eshte prenotuar nepermjet GalileoLeisure qe perfshin transferta dhe vizita turistike.
 • Klientet mund te printojne biletat elektronike dhe Faturat Elektronike te Shpenzimeve direkt nga Viewtrip.

Kursen Kohe

 • View Trip paraqet nje itinerar dhe faturen elektronike tek te cilat klienti mund te kete akses direkt ose mund ti dergohen me email nga agjentet turistike.
 • Eliminon sqarimet telefonike per permiresimin e punes se agjentit.
 • Ndryshimet ne kohe reale ne cdo itinerar te prenotuar ne Galileo nga nje agjent turistik, jane disponibel gjate 24 oreve duke u bazuar ne nje akses online te sigurt.

Permiresimi i sherbimit ndaj klientit

 • U jep mundesi klienteve te verifikojne itineraret e udhetimit ose te marrin informacion ne lidhje me planet e tyre te udhetimit on-line ne cdo moment.
 • Rrit vleren e sherbimeve qe agjenti mund ti ofroje klienteve - pa pagese.
 • U jep udhetareve akses te menjehershem ne te dhenat e tyre aktuale te udhetimit
 • Shtesat ne informacion qe lidhen me udhetimin perfshijne konvertimin actual monetar, harta, informacion per pasaportat dhe vizat, keshilla per shendetin ne udhetim, kalendarin e ngjarjeve te shenuara, parashikimin e motit etj.

Sa kushton?

Viewtrip mund te arrihet nepermjet Internetit keshtu qe eshte pa pagese. Ju mund te filloni ti ofroni linkun http://www.viewtrip.com klienteve tuaj Menjehere!

Kerkesat teknike

Nuk ka nevoje per hardware ose installime per faktin qe Viewtrip eshte i aksesueshem nepermjet nje browser(programi interneti).Website i Viewtrip suporton Browser-at e meposhtem:

 • Internet explorer 4.0 ose me te larte
 • Mozilla
 • Opera
 • Safari
 • Firefox

A doni te dini me teper?

Shtypni ne browser-in tuaj http://www.viewtrip.com ose na kontaktoni ne helpdesk@galileoalbania.com