Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Version i RI i Smartpoint

Version i RI i Smartpoint

 

Smartpoint i Ri– Shitja e sherbimeve suplementare dhe e biletave me linjat low cost kurre nuk ka qene kaq e lehte!

Lehtesoni punen tuaj me platformen me te re te Smartpoint. Kurseni kohen e kerkimit te komandave te duhura duke perdorur interface-in grafik te ofruar nga Smartpoint. Fitoni para duke shitur sherbime suplementare.

Travelport Smartpoint 4.0 thjeshton ne menyre konsiderueshme procesin e blerjes se sherbimeve suplementare.

  • 88% e agjenteve deshirojne te ofrojne shitje te bagazheve ekstra.
  • 87% e agjenteve deshirojne te ofrojne “upgrade class”.
  • Fitoni me shume nga shitja e sherbimeve suplementare.

Travelport Smarpoint 4.0 sjell SE BASHKU nje game te gjere linjash ajrore tradicionale dhe low cost.

  • Krahason cmimet e biletave dhe sherbimet suplementare.
  • Linja ajrore standarte dhe low cost (Ryanair, EasyJet, AirAsia, Jet2 etj).

Travelport Smartpoint 4.0 ofron informacion te plote rreth linjave ajrore.

  • Informacion te plote rreth produkteve te ofruara nga linjat ajore ne nje interface grafik.
  • Paraqitje grafike e produkteve te linjave ajrore (vendi ne avion, sherbimi ne board, argetimi ne board, kosto e sherbimeve suplementare etj)
  • Zbuloni me ne benefitet e versionit me te ri te SmartPoint. 

     

Per me shume informacion sesi te punoni ne Smartpoint ju lutem hapni informacionin bashkangjitur.

Travelport Albania

 

 

 

12 3 4 >
 
 
28.8.2014 Aktivizimi i linjes ajrore PC- 624 PEGASUS HAVA TASIMACILIG - copy

Te dashur agjente, Me shume

13.6.2014 Workshop Travelport Albania 12 Qershor, 2014 - copy

Travelport Albania pati kenaqesine te  mirepriste me 12Qershor,2014  ne ambjentet e Carsbergut te gjithe partneret e saj te biznesit si dhe agjentet e udhetimit duke ju prezantuar  risite e  produkteve : GOL IBE, GT, GEM . Me shume

14.2.2014 EMD- Electronic Miscellaneous Document (EMD) - copy

—  Me shume

13.2.2014 TRAVELPORT ROOMS AND MORE - copy

Travelport Rooms and More  portal i krijuar  nga Travelport  enkas per agjentet e udhetimit me nje larmishmeri   informacioni te ofruar nga burime te shumta duke ju dhene agjenteve  mundesine e prenotimeve te hoteleve, hosteleve, akomodimeve Bed and Breakfast etj. Me shume

13.2.2014 KOMANDE E RE: AUTOMATED FULL REFUND - copy

Tashme vetem me nje komande ju mund te kryeni direkt procesin e Full Refund, duke eleminuar keshtu plotesimin e info ne maskat e refund(TRN1,TRNTAX,TRN2) Me shume

13.2.2014 GLOBAL EXCHANGE MANAGER -GEM - copy

GEM eshte nje aplikacion I ri I cili konsiston ne automatizimin e procesit te exchange-it/reissue te biletave elektronike. Me shume

6.7.2012 Ndryshimi I periudhes se garantimit te Filed Fare - copy

  Me shume

17.5.2012 SmartPoint - copy

  Me shume

13.3.2012 Politika e Tarifimit te Sistemit te Rezervimit Galileo 01Prill,2012. - copy

  Me shume

15.2.2012 SSR DOC 15Feb2012 - copy

  Me shume

12 3 4 >