Skip navigation »

Loading...

Produkte

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Produkte > Secure flight installation

Secure flight installation

 

 

                     Manual per instalimin e secure flight script.

 

 

    1. Klikoni file bashkangjtur me emrin  travelport

    2. ruajeni ne kompjuterin tuaj,

    3. Hapeni  skedarin travelport.exe me password 1q

    4. Klikoni file  travelport.exe  jepni run dhe unzip

 

    5. Shkoni tek menuja e sistemit Galileo tek FILE pastaj perzgjidhni

                 Run ScriptWriter plus Script... Ctrl+Shit+S

 

   6.  Pastaj perzgjidhni skedarin SSRDOC.KEY dhe klikoni open

 

 

 

per me shume info rreth secure flight vuziton linkun :

http://www.galileoalbania.com/secure-flight