Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Roommaster

Roommaster

Room Master eshte sistemi i rezervimit te hotelit qe u jep mundesi agjenteve per te patur akses sa me te lehte ne 67 000 hotele ne mbare boten me 265 kode zinxhir qe paraqiten nga 400 kompani hoteliere.

I njohur si sistemi me i fuqishem ,i ashtuquajturi shiko- dhe- prenoto,Room Master ju jep mundesine per te gjetur sa me shpejt hotelin qe ploteson me mire nevojat e klientit duke ofruar disponibilitetin ne kohe reale dhe tarifat perkatese.

Hotel Images

Vitin e kaluar, Galileo leshoi nje produkt dhe sherbim te ri per agjentet e tij ne te gjithe boten. Eshte nje adrese e thjeshte website qe i jep mundesi aksesi agjentit turistik ne database-in e pamjeve te hoteleve. Aty ka foto per me shume se 57.000 hotele te cilat agjentet tane mund t'i shesin me lehte tani.Qe te keni Galileo Images mjafton te keni akses ne Internet.

Per ta hapur, mjafton qe te plotesoni adresen e meposhtme te website-it te Internet browser: http://support.galileo.com/hotelimages dhe pastaj te plotesoni kodin e hotelit. Menjehere pas kesaj do t'ju shfaqet ne ekran nje faqe me fotografi me ngjyra te hotelit!

Ne tani kemi shtuar nje ikone per Hotel Images, te cilen agjenti mund ta vendose ne toolbar-in e Galileo Desktop, dhe thjesht po ta klikoje kete ikone do t'i hapet faqja respektive.