Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Aktivizimi i linjes ajrore

Aktivizimi i linjes ajrore

Te dashur agjente,

 Kemi kenaqesine tju njoftojme se tashme ju  mund te rezervoni dhe te shisni bileta me linjen ajrore PC- 624  PEGASUS HAVA TASIMACILIG ne sistemin  (1G) Galileo. Aktivizimi total u realizua ne date 26 Gusht 2014 ne oren 1615GMT.

 

Shitje te mbara!

 

Shenim. Specifikimi I linjes ajrore ne komanden e disponibilitetit behet me / kodi I linjes psh.  A20OCTTIAIST/PC

 

TRAVELPORT ALBANIA
Customer Support Executive
T  +355 (0) 42251720

 

www.travelportalbania.com