Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Download > Patch I Galileo Desktop & Viewpoint me IE 7.0

Patch I Galileo Desktop & Viewpoint me IE 7.0

21.11.2006

File:
ie7patch.exe
Format:
exe
Size:
466kB

· Instruksionet e instalimit

Download-on programin dhe e ruan ne kompjuterin tuaj

 

1) Klikoni tek ie7patch.exe.

2) Klikoni save per ta ruajtur ne kompjuter.

3) Pasi eshte ruajtur ne kompjuter,klikoni qe te filloje instalimin.

4) Hapet nje dritare e re, ku duhet te shtypni RUN.

5) Pastaj ne dritaren pasardhese shtypni ok.

6) Dhe ne fund shfaqet mesazhi:

Sistemi juaj u update-ua me sukses, qe te punoni me Internet Explorer 7.0

 

 

Kompatibel jane :

Sistemet e Operimit : Windows XP SP2, Windows XP Professional x64 Edition, and Windows Server 2003 SP1 systems

Products: Viewpoint 3.0 and Galileo Desktop 1.01

Jo Kompatibel jane:

Sistemet e Operimit : Windows ME, NT, Windows 2000, Windows 95/98 (ose me e hershme)

Products: Focalpoint 3.x