Skip navigation »

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Te reja

File:
newsletter-smartpoint_i_ri.docx
Format:
docx
Size:
329kB
File:
tram_guide.pdf
Format:
pdf
Size:
481kB
File:
account_maintenance.pdf
Format:
pdf
Size:
1MB

 

 Smartpoint i Ri– Shitja e sherbimeve suplementare dhe e biletave me linjat low cost kurre nuk ka qene kaq e lehte!

Lehtesoni punen tuaj me platformen me te re te Smartpoint. Kurseni kohen e kerkimit te komandave te duhura duke perdorur interface-in grafik te ofruar nga Smartpoint. Fitoni para duke shitur sherbime suplementare.

Travelport Smartpoint 4.0 thjeshton ne menyre konsiderueshme procesin e blerjes se sherbimeve suplementare.

88% e agjenteve deshirojne te ofrojne shitje te bagazheve ekstra.

87% e agjenteve deshirojne te ofrojne “upgrade class”.

Fitoni me shume nga shitja e sherbimeve suplementare.

Travelport Smarpoint 4.0 sjell SE BASHKU nje game te gjere linjash ajrore tradicionale dhe low cost.

Krahason cmimet e biletave dhe sherbimet suplementare.

Linja ajrore standarte dhe low cost (Ryanair, EasyJet, AirAsia, Jet2 etj).

Travelport Smartpoint 4.0 ofron informacion te plote rreth linjave ajrore.

Informacion te plote rreth produkteve te ofruara nga linjat ajore ne nje interface grafik.

Paraqitje grafike e produkteve te linjave ajrore (vendi ne avion, sherbimi ne board, argetimi ne board, kosto e sherbimeve suplementare etj)

Zbuloni me ne benefitet e versionit me te ri te SmartPoint.

Per me shume informacion ju lutem hapni dokumentin bashkangjitur.

Travelport Albania

<1 2 3 4 5 6 7
 
 
17.7.2007 4.News Letter - Apr 2007

  Me shume

17.7.2007 3.News Letter - Mar 2007

  Me shume

17.7.2007 2.News Letter - Feb 2007

  Me shume

17.7.2007 1.News Letter - Jan 2007

  Me shume

15.7.2007 Galileo Desktop 2.0

Galileo Desktop 2.0 eshte nje nga produktet me te reja te hedhura ne treg qe i jep mundesine agjenteve te rezervojne segmente fluturimi, hotelesh, makinash me qera nepermjet sistemit Galileo. Agjentet mund te zgjedhin te perdorin Focalpoint – me komandat kriptike ose Viewpoint me GUI(Graphical User Interface) brenda te njejtit produkt.
Me shume

15.7.2007 Implementimi i BSP ne Shqiperi

Deadline i IATA-s per te pasur 100% bileta elektronike ne te gjithe boten tashme eshte shtyre ne fund te Majit te 2008. Bileta elektronike eshte nje nga iniciativat me te spikatura per te thjeshtuar biznesin, duke zvogeluar kostot dhe shtuar benefitet per klientet. Me shume

<1 2 3 4 5 6 7