Skip navigation »

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Te reja

File:
newsletter-smartpoint_i_ri.docx
Format:
docx
Size:
329kB
File:
tram_guide.pdf
Format:
pdf
Size:
481kB
File:
account_maintenance.pdf
Format:
pdf
Size:
1MB

 

 Smartpoint i Ri– Shitja e sherbimeve suplementare dhe e biletave me linjat low cost kurre nuk ka qene kaq e lehte!

Lehtesoni punen tuaj me platformen me te re te Smartpoint. Kurseni kohen e kerkimit te komandave te duhura duke perdorur interface-in grafik te ofruar nga Smartpoint. Fitoni para duke shitur sherbime suplementare.

Travelport Smartpoint 4.0 thjeshton ne menyre konsiderueshme procesin e blerjes se sherbimeve suplementare.

88% e agjenteve deshirojne te ofrojne shitje te bagazheve ekstra.

87% e agjenteve deshirojne te ofrojne “upgrade class”.

Fitoni me shume nga shitja e sherbimeve suplementare.

Travelport Smarpoint 4.0 sjell SE BASHKU nje game te gjere linjash ajrore tradicionale dhe low cost.

Krahason cmimet e biletave dhe sherbimet suplementare.

Linja ajrore standarte dhe low cost (Ryanair, EasyJet, AirAsia, Jet2 etj).

Travelport Smartpoint 4.0 ofron informacion te plote rreth linjave ajrore.

Informacion te plote rreth produkteve te ofruara nga linjat ajore ne nje interface grafik.

Paraqitje grafike e produkteve te linjave ajrore (vendi ne avion, sherbimi ne board, argetimi ne board, kosto e sherbimeve suplementare etj)

Zbuloni me ne benefitet e versionit me te ri te SmartPoint.

Per me shume informacion ju lutem hapni dokumentin bashkangjitur.

Travelport Albania

<1 2 34 5 6 7 >
 
 
1.9.2015 Smartpoint V.6.0.0

Te dashur Agjente,
Ne vijim gjeni newsletter-in e rradhes me informacione rreth lehtesirave qe ofron versioni I ri I Smartpoint V.6.0 Me shume

9.6.2015 Sales Report (SR)– ne Galileo Terminal

Tashme dokumenti I Sales Report-it ne Galileo Terminal paraqitet ne nje format te ri, te permiresuar dhe mjaft komod per ju. Me shume

22.5.2015 SSR-te e reja per kontaktimin e pasagjerit direkt nga kompania ajrore

Gjithkush urren vonesat e udhetimit  dhe cdo inkonvenience qe ato shkaktojne. Evitojani oret e gjata te pritjes  klienteve tuaj  duke I informuar direkt nga linja ajrore ne menyre automatike per cdo njoftim operacional  te vonesave, anullimit te fluturimit  apo cdo ndryshim tjeter  duke perdorur SSR-te e reja rreth kontakteve te pasagjerit ( numer celulari ose email). Me shume

27.2.2015 Te rejat e Travelport Smartpoint V5.1

 Ju tashme mund te rezervoni sherbimet suplementare (ancillary services) duke klikuar tek ikona “shporte” qe shfaqet ne PNR Viewer pasi e keni ruajtur rezervimin. Me shume

13.2.2015 GalileoTerminal Versioni 4.0

Te dashur agjente,

Sikurse tashme jeni informuar, madje e keni pare dhe testuar, eshte lancuar versioni 4.0 i GalileoTerminal. Do deshironim te sillnim ne vemendjen tuaj disa te reja qe ky version ofron; Me shume

27.11.2014 Smartpoint - VERSIONI i RI 4.0

Smartpoint i RiVersioni 4.0 -Shitja e sherbimeve suplementare dhe e biletave me linjat low cost kurre nuk ka qene kaq e lehte! Me shume

28.8.2014 Aktivizimi i linjes ajrore PC- 624 PEGASUS HAVA TASIMACILIG - copy

Te dashur agjente, Me shume

13.6.2014 Workshop Travelport Albania 12 Qershor, 2014

Travelport Albania pati kenaqesine te  mirepriste me 12Qershor,2014  ne ambjentet e Carsbergut te gjithe partneret e saj te biznesit si dhe agjentet e udhetimit duke ju prezantuar  risite e  produkteve : GOL IBE, GT, GEM . Me shume

14.2.2014 EMD- Electronic Miscellaneous Document (EMD)

—  Me shume

13.2.2014 TRAVELPORT ROOMS AND MORE

Travelport Rooms and More  portal i krijuar  nga Travelport  enkas per agjentet e udhetimit me nje larmishmeri   informacioni te ofruar nga burime te shumta duke ju dhene agjenteve  mundesine e prenotimeve te hoteleve, hosteleve, akomodimeve Bed and Breakfast etj. Me shume

<1 2 34 5 6 7 >