Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Download > Marreveshje midis GDS-GALILEO dhe L’AVION, linjes ajrore transatlantike

Marreveshje midis GDS-GALILEO dhe L’AVION, linjes ajrore transatlantike

19.2.2007

Nje linje e re vetem me klasa biznesi qe operon ne linjen Paris - New York dhe anasjelltas, do t'i shperndaje tarifat e saj nepermjet Sistemit Galileo. Tarifat e linjes ajrore L'Avion do te jene disponibel per t'u shitur nga te gjithe agjensite qe perdorin Galileon ne te gjithe boten.Kjo linje ajrore operon 6 dite ne jave me avione Boeing 757 me 90 sedilje midis Paris-Orly dhe Newark dhe ofron tarifa promocionale prej 999$ per 1000 rezervimet e para.Zevendes presidenti i zhvillimit te Biznesit Ajror prane Galileos eshte shprehur: Ne jemi te perkushtuar dhe te vendosur per t'i ofruar produktet me te mira agjenteve te udhetimeve nepermjet sistemit tone efektiv. Duke punuar ngushte me linjat ajrore tradicionale dhe ato me strategji te reja biznesi sic eshte L'Avion, ne i sigurojme agjensive qe punojne me ne qe te qendrojne ne krye te kompetivitetit.