Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Download > Lista e kompanive ajrore me kosto te ulet ne sistemin Galileo

Lista e kompanive ajrore me kosto te ulet ne sistemin Galileo

27.2.2007

File:
Lowcost_list.pdf
Format:
pdf
Size:
12kB

Lista e kompanive ajrore me kosto te ulet ne sistemin Galileo

Ne ju sjellim listen aktuale me te gjitha kompanite ajrore me kosto te ulet qe mund te rezervoni nepermjet sistemit Galileo.

1. lowcost_gds_galileo.pdf - lista e kompanive ajrore me kosto te ulet qe ju mund te rezervoni nepermjet:
Galileo Desktop - Focalpoint dhe Viewpoint
Galileoterminal
Te gjitha aplikimet e Galileos online
2. lowcost_custom_fares.pdf - lista e kompanive ajrore me kosto te ulet qe mund te rezervohen nepermjet Custom Fares