Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Helpdesk news – APIS me linjen ajrore TK

Helpdesk news – APIS me linjen ajrore TK

24.7.2019

Helpdesk news – APIS me linjen ajrore TK                                   24 Korrik,2019

 

Të  dashur agjentë,

 

 

Dëshirojmë të ndajmë me ju procedurën e pyetjes më të shpeshtë të kësaj periudhe :

 

 

Nuk jeni në gjendje të lëshoni një biletë me Turkish Airlines (TK) me  destinacion US dhe ju shfaqet

mesazhi i meposhtëm edhe kur keni vendosur informacionin e APIS ne rezervim?

 

** ALERT - ELECTRONIC TICKETING TRANSACTION CANCELED

   ELECTRONIC TICKETING FAILED

VENDOR MSG: PSGR SECURITY ID MISSING / INCOMPLETE

 

 

Komanda e APIS duhet të perfshijë nr e pasaportës dhe  /H (holder) në fund të komandës standarte .

 

 

P.sh.

SI.P1 / SSRDOCSYYHK1 / P / EN / 012345678 / EN / 12JUL76 / M / 23OCT22 / MBIEMER/ EMER / H

 

Vendosja nga Smartpoint gjendet attach.