Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Sinkronizimi nr. 3 OS LH - copy

Sinkronizimi nr. 3 OS LH - copy

11.7.2018

Te dashur agjente,

Kemi kënaqësinë  t’ju informojmë  rreth sinkronizimit të  mesazheve midis sistemit Galileo dhe sistemeve të  Linjave Ajrore.

Aktualisht kur një linjë ajrore bën një ndryshim në një PNR që është  krijuar fillimisht në  sistemin Galileo, jo gjithmonë  këto ndryshime shfaqen në  PNR e sistemit  Galileo.

Sinkronizimi I PNR-ve sipas opsionit 3 do të sigurojnë që pronari / iniciuesi i PNR-së të informohet për ndryshimet në emrat, itinerarin, biletat ose elementet e tjera të PNR të bëra nga Linja Ajrore.

Çdo modifikim që rezulton në shtimin, modifikimin ose heqjen e të dhënave në një PNR, të mbajtur në një sistem tjetër (Sistem I linjes ajorore  ose GDS), duhet të dërgohen si mesazhe standarte AIRIMP nga sistemi që bën ndryshimet.

Travelport mbështet të gjitha  strukturat e mesazhit të Opsionit 3 të Sinkronizimit të  PNR sipas Seksionit 8 të AIRIMP.

Lufthansa (LH) dhe Austrian Airlines (OS) bashkohen me listën në rritje të linjave ajrore që marrin pjesë në opsionin 3 në sinkronizimit të  PNRve me Travelport.

Më poshtë është një listë e funksionaliteteve që u testuan me Lufthansa (LH) dhe Austrian Airlines (OS) si pjesë e sinkronizimit PNR.

• PNR Cancel 

• Segment cancel and rebook onto own flights 

• Add SSRs 

• Decline SSRs 

• OSI add/update

• Seat cancel or change

• Name Change

 • Divide 

• PNR Reduce

 

 

 

 

 

Per rrjedhojë  këto PNR shkojnë  në  Queue nr 3 duke  treguar  sinkronizimin midis dy sistemeve.

 

 

 

Linjat ajrore që  kanë  aktivizuar sinkronizimin e PNR-ve 

Option 1Option 3
Comair (MN)Aegean Airlines (A3)
Delta Air Lines (DL) Aeroflot (SU)
Jet Airways (9W) (Apollo)Air India (AI)
 Air Mauritius (MK) (Galileo)
 Air Seychelles (HM) (Galileo & Worldspan)
  Alitalia (AZ)
 Austrian Airlines (OS)
 British Airways (BA)
 China Southern Airlines (CZ)
 Egyptair (MS)
 El Al Israel Airways (LY)
 Etihad Airways (EY)
 Fly540 (5H)
 Gulf Air (GF) (Galileo)  
 Hawaiian Airlines (HA) (Galileo)
 Jet Airways (9W) (Galileo and Worldspan)
  Lufthansa (LH)
 Malindo Airlines (OD) (Galileo)
 PNG Air (CG)
  Qatar Airways (QR)
 Royal Air Maroc (AT)
 Saudia (SV) (Galileo)
  TAP Air Portugal (TP)
 Trade Winds Aviation (TJ)
  United Airlines (UA)
 Vietnam Airlines (VN)
 Virgin Australia (VA)

 

Për cdo pyetje ju lutem më kontaktoni,

Pune të mbarë!

Manjola