Skip navigation »

Loading...

Te reja

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > SI KUOTOHET NJE REZERVIM ME BAGAZH

SI KUOTOHET NJE REZERVIM ME BAGAZH

17.4.2018

File:
si_kutohet_nje_rezervim_me_bagazh.docx
Format:
docx
Size:
17kB

Përdorimi i Modifiers për kuotimet me dhe pa bagazh si dhe përgjatë procesit të exchange.

Ø  Si kuotohet një rezervim me bagazh?

 

 

 

Me OS / LH / TP:

 • FQBB-CLASSIC: P

 

 • FQ-FLEX: P

Me AZ:

 • FQBB / FXD

Me JU:

 

 • Kuotim Best Buy Fare Me BRANDED FARE - Economy Blue (Classic)
 • FQBB*:BF3 Kuotim Best Buy Fare me BRANDED FARE - Economy Red
 • FQBB*:BF4 Kuotim Best Buy Fare Me BRANDED FARE - Business Silver

 

Me JP:

 • FQA    te jep 4 alternative; per ti zgjedhur keto alternative: FF1 * FF1 SHIKON FILED FARE E PARE

 

Me BA:

 • FQBB *: BF2              Quote me Branded Fare

 

 

Ø Si kuotohet një rezervim pa bagazh?

 

 • BA              FQBB-: HBO00 FQBB 
 • HR              FQBB-NOBAG
 • OS / LH      FQBB-LIGHT: FQBB 
 • TP               FQBB
 • JU               FQBB *: BF1  Economy White (Light)

  

KUJDES KUR PUNONI ME GEM !!

GEM-i kalkulon cmimin më të lire. Nese ju keni shitur nje biletë me bagazh të përfshirë në FARE atheherë kur bëni exchange me GEM ju duhet tе vendosni modifierat mеposhtëm më mënyrë qе GEM-i t'ju kalkulojë FARE-in me bagazh të përfshirë:

 

Me OS / LH / TP: TEK STEP 2 ne GEM :

 • Account code:  CLASSIC dhe OPTIONAL MODIFIER FQ P

 

Me AZ:

 • OPTIONAL FQ MODIFIER :   FXD

 

Me JU / JP / BA:

 • OPTIONAL FQ MODIFIER : *: BF2