Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Te reja > Workshop Travelport Albania

Workshop Travelport Albania

Travelport Albania pati kenaqesine te  mirepriste dje me 12Qershor,2014  ne ambjentet e Carsbergut te gjithe partneret e saj te biznesit si dhe agjentet e udhetimit duke ju prezantuar  risite e  produkteve : GOL IBE, GT, GEM .

 Mikepritja dhe atmosfera miqesore , ushqimi i shijshem, ndarja e cmimeve si BEST 2014 GT & GOL USER,  bisedat me njeri-tjetrin beri qe koha te kalonte shpejt.

Na kontaktoni per tu njohur  me shume me risite e ketyre produkteve.

Behu pjese e vizionit te Travelport Albania, per te arritur suksesin e deshiruar!