Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Helpdesk

25.10.2006 Detajet e pasaportes,vizave dhe adresave per pax qe udhetojne

Te dashur agjente, Menyra e vendosjes te te dhenave ne sistemin Galileo per te dhenat e passaportes, vizes dhe adresat e pasagjereve. more

13.9.2006 INFORMATCION nga Galileo HELPDESK

Te dashur perdorues te Galileos ,ne kete seksion ju do te gjeni gjithe informacionet e nevojshme rreth sistemit te Galileos ,te rejat dhe te dhenat me te fumdit, keshillat dhe informacionet tona. Si per fillim kemi pregatitur per ju: more