Skip navigation »

Loading...

Helpdesk

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Helpdesk > Detajet e pasaportes,vizave dhe adresave per pax qe udhetojne

Detajet e pasaportes,vizave dhe adresave per pax qe udhetojne

25.10.2006

Te dashur agjente, Menyra e vendosjes te te dhenave ne sistemin Galileo per te dhenat e passaportes, vizes dhe adresat e pasagjereve.

1. Hap ne sistemin Galileo : faqen GC*201/17

2. PASSPORT DETAILS - ADVANCE INFO (USA) >H/APIS·

3. shko me TAB H/APIS· : ku keni komandat per vendosjen e numrit te pasaportes,vizes,dhe adresen e caktuar


SI.P1S1/DOCS*P/GB/S12345678/GB/12JUL66/M/23OCT09/SMITH
/JOHN/RICHARD PSGR 1/ PASSPORT ISSUED IN GB/NUMBER
S12345678/BRITISH NATIONALITY/DOB 12JUL66
/MALE/PP EXPIRE 23OCT09/NAME JOHN RICHARD
SMITH
SI.P1S1/DOCO*PARIS FR/V/12345123/LONDON GB/14MAR05/US
PSGR 1 BORN IN PARIS FRANCE HAS VISA
12345123 ISSD IN LONDON GB ON
14MAR05 VALID FOR THE USA


SI.P1S1/DOCA*R/DE/234B STRAVINER STRASSE/HANOVER//11718


Vendoset R kur adresa eshte adresa e shtepise dhe vendoset D ,adresa e vendit ku shkon.

Per ti anulluar:

SI.P1S1DOCS@

SI.P1S1DOCO@

SI.P1S1DOCA@

 

Per cdo pyetje ju lutem kontaktoni

Travelport Albania