Skip navigation »

Loading...

Helpdesk

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Shërbime > Helpdesk > INFORMATCION nga Galileo HELPDESK

INFORMATCION nga Galileo HELPDESK

13.9.2006

Te dashur perdorues te Galileos ,ne kete seksion ju do te gjeni gjithe informacionet e nevojshme rreth sistemit te Galileos ,te rejat dhe te dhenat me te fumdit, keshillat dhe informacionet tona. Si per fillim kemi pregatitur per ju:

1. mundesine per te downloduar Quickguide (udhezuesin e shpejte) per perdoruesit e Focalpoint dhe Viewpoint .

  • kliko KETU per te downloduar Quickguide e Focal point-it
  • kliko KETU per te downloduar Quickguide te View point-it

2. nje link i dobishem ku ju do te gjeni gjithe shenimet qe mundt ti perdorni ne GDS Galileo

  • kliko KETU per tu futur ne faqen e Formatit te Galileos