Skip navigation »

Loading...

Produkte online

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

GOL IBE

GOL eshte nje produkt i bere enkas per te lehtesuar punen e agjensive dhe per te shtuar alternativat e shitjeve te produkteve turistike.

Ky produkt mund te integrohet lehtesisht ne webin e cdo agjensie dhe nepermjet tij klientet kudo qe jane, mjafton te kene internet, mund te kerkojne info per itinerare te ndryshme, te kontrollojne dhe krahasojne cmime per bileta avioni, te bejne vete rezervime per udhetime, akomodime dhe sherbime te tjera. Praktikisht klientet mund te kene akses ne te gjithe gamen e produketeve te sistemit Galileo I cili e furnizon automatikisht produktin GOL.

Ne kete menyre agjensise i shtohet nje alternative tjeter per te shitur produktet e veta, nderkohe klientet eksplorojne vete opsionet e udhetimit. Ne kete situate ku te gjitha palet e perfshira dalin te fituara, agjensia mund te aplikoje nje TSC te skontuar mqs po i ofron vetem produktin dhe jo sherbimin klienteve dhe klientet paguajne me pak.

Nga eksperienca e tregut cek dhe sllovak, GOL eshte nje zgjidhje e shkelqyer per agjensite turistike dhe tour operatoret qe nepermjet ketij software-i mund t’i ofrojne klienteve te tyre:

 

1-      bileta avioni

2-      akomodim

3-      makina me qera

4-      cdo sherbim tjeter qe i nevojitet klienteve dhe qe mund ta shtojme sipas propozimeve tuaja

 

Cilat jane benefitet e ketij software?

 

B2B – nese keni filiale dhe doni qe ata t’i kontrollojne vete fluturimet dhe cmimet pa pasur nevojen te instalojne sistemin Galileo, ky eshte produkti i duhur per t’i ofruar. Filialet tuaja mund te gjejne lehtesisht alternativat e fluturimeve dhe cmimeve dhe t’i bejne vete rezervimet.

Ne rastet e B2C – per te rritur sa me shume klientelen tuaj duke i dhene mundesine njerezve qe nga shtepia, zyra ose internet kafe te prenotojne vete biletat e tyre ne faqen tuaj te internetit.

 

Menyrat e pageses:

 

1-      CASH ( pagesa realizohet prane agjensise turistike)

2-      Transferte bankare

3-      Karte Krediti

   Pjeset funksionale te GOL: 

1-      Internet shop ose e quajtur ndryshe Front End, perbehet nga te gjitha funksionalitetet qe mund te perdoren nga klientet per te zgjedhur dhe rezervuar sherbimet nepermjet webit, mjafton qe te kene lidhje interneti.

2-      Operatori automatik eshte nje baze e fshehur ekzekutive e aplikimit qe ben te mundur procesimin dhe dergimin e informacionit nga sistemi ne web.

3-      Back office i jep mundesine agjensise jo vetem te operoje me gjithe informacionin per klientet dhe shitjet, por edhe te monitoroje detajet e rezervimeve dhe te rregulloje parametrat e GOL, madje ajo qe eshte me e rendesishme, te percaktoje vleren e TSC per destinacione te ndryshme, te vendose dhe reklamoje oferta promocionale dhe te publikoje te dhenat e vete agjensise.

Doni te shikoni se si funksionon ky produkt? Mund te hapni faqen e internetit per te pare versionin demo:

http://demo3al.gol.idc.cz

 

Per me shume informacione ju lutem kontaktoni ne :

 

Nderkohe doni te shikoni se si e kane implementuar kete produkt agjensite ceke dhe sllovake?

 

www.superletuska.cz

http://www.maeximum.com/oferta-de-vuelos

www.wings.sk

http://www.royal-corniche.com

http://ctc.gol.idc.cz/

  

Ju pelqen ky produkt por doni te dini kostot me pare?

NA KONTAKTONI dhe do t’ju asistojme me kenaqesi.