Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Galileoterminal

Galileoterminal
Galileoterminal

Cilat janë përparësitë kryesore të këtij produkti?

  • Përparësia kryesore është thjeshtësia e përdorimit dhe shpejtësia e implementimit. Instalimi dhe përdorimi i software-ve special në kompjuterin tuaj bëhet i panevojshëm.
  • Përdoruesi sillet ndaj këtij aplikimi njësoj si ndaj një prezantimi të zakonshëm në Internet. Mund ta përdorni në çfarëdolloj kompjuteri që është i lidhur me rrjetin e Internetit.
  • Për komandimin e tij përdoren të njëjtat komanda si dhe gjatë punës me aplikimet Focalpoint dhe Focalpoint NET.
  • Përdoruesi ka mundësi të ndryshojë ambientin e tij të punës (skemat me ngjyra, gjuhën), të definoj "tastierat e shpejta", të shfaqi Udhëzuesin e plotë për punën me këtë aplikim dhe me sistemin e rezervimit (Galileo Formats), të punojë me Timatic-un grafik (marrja e informacioneve për vizat, vendet dhe masat shëndetësore), të përdori komandat e zëna më parë, të shtypi nga dritarja e Terminalit komandat dhe përgjigjet e fundit, të shtypë biletat/itineraret e avionëve direkt nga Terminali-Galileo në çfarëdolloj Ticket/Itinerary Printer Galileo të vendosur në një zyrë të caktuar.
  • Hyrja është e siguruar nëpërmjet 2 fjalëkalimeve të pavarur (fjalëkalimi personal i hyrjes dhe fjalëkalimi i aplikimit).

Për kë është i destinuar ky produkt?

  • Përdorimi i tij është i shumëllojshëm, por i mirëpritur është sidomos nga përdoruesit, të cilët janë elastik, udhëtojnë shpesh ose punojnë në shtëpi.
  • Në sajë të Galileoterminal.com-it mund të përgatitni ofertën shpejt dhe fare thjesht direkt tek klienti.

Dëshironi të filloni të përdorni Galileoterminal.com-in?

Me përdorimin e produktit Galileoterminal.com mund të filloni që sot, komunikimi me sistemin e rezervimit nuk ka qenë kurrë më i thjeshtë se kaq!

Pranë zyrës Galileo ju ofrohen informacione të tjera mbi produktin, kushtet dhe kërkesat për marrjen e fjalëkalimeve të hyrjes.