Skip navigation »

Loading...

Produkte online

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Produkte > Produkte online > Travelport Rooms and More

Travelport Rooms and More

File:
account_maintenance_guide_tram-word.docx
Description:
Tram Guidance maientenance
Format:
docx
Size:
1MB
File:
tram_quick_guide.docx
Description:
Quick guide
Format:
docx
Size:
731kB
File:
travelport_rooms_and_more.doc
Description:
Travelport Rooms & moore
Format:
doc
Size:
469kB

Travelport Rooms and More  portal i krijuar  nga Travelport  enkas per agjentet e udhetimit me nje larmishmeri   informacioni te ofruar nga burime te shumta duke ju dhene agjenteve  mundesine e prenotimeve te hoteleve, hosteleve, akomodimeve Bed and Breakfast etj.

 

Vetem nepermjet nje klikimi agjentet informohen mbi disponueshmerine dhe cmimet ne kohe reale nga me shume se 20 ofrues te kontraktuar nga Travelport, si Booking.com, Expedia, Bedsonline, Transhotel, LateRooms.com, lowcostbeds, Miki, HotelClub, Venere.com, Tourico, Hotelzon  gjithashtu dhe nga kontenti i GDS Galileo.

 

Fale teknologjise Travelport lehteson menaxhimin online te komisioneve te agjensive nepermjet PAYPAL per cdo rezervim te realizuar nepermjet faqes Travelport Rooms and More.

Per me shume REGJISTROHU ne: www.travelportroomsandmore.com

ose kontaktoni ne :