Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Faq-et

AKTUALISHT PO PËRDORIM NJË SISTEM TJETËR DISTRIBUTOR, A NUK DO TË JETË PROBLEM KALIMI NË SISTEMIN GALILEO?

Natyrisht që kalimi në një sistem tjetër përfaqëson njëfarë ndryshimi të shprehive dhe të procedurave rutinore. Por ky problem është lehtësisht i zgjidhshëm nëpërmjet trajnimit falas, i cili i aftëson klientët tanë brenda pak ditëve. Shpërngulja e rezervimeve të krijuara në një sistem tjetër GDS kryet automatikisht brenda 36 orësh. more

A KA ZYRA TRAVELPORT NË SHQIPËRI NJË ASISTENCË TË MJAFTUESHME LOKALE?

Po, zyra e hapur rishtas në Tiranë u siguron asistencë të plotë përdoruesve në Shqipëri. Asistenca në vend është pjesë e rëndësishme e sistemit Galileo dhe është në nivel të lartë profesional. more

PSE DUHET TE ZGJEDH PIKËRISHT SISTEMIN GALILEO?

Galileo është një sistem botëror i cilësisë më të lartë, i cili mundëson shfrytëzimin e një prej ofertave më të gjëra të shoqërive të shërbimeve turistike (më shumë se 460 kompani ajrore, gati 65 000 njësi shërbimesh hotelerie, më shumë se 23 kompani makinash me qera ne te gjithe boten). Kushtet për të cilat ofrohet sistemi Galileo në tregun e Albania janë me të vërtetë të pakonkurueshme dhe ka gjasa që të mos i rëndoje fare financat tuaja. more

Në rast se do të keni ndonjë pyetje të veçantë, do t’ju luteshim të plotësonit dhe dërgonit formularin që vijon: