Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Travelport Albania > Produkte > Produkte per agjensite > Electronic Ticketing (biletat elektronike)

Electronic Ticketing (biletat elektronike)

Electronic Ticketing (biletat elektronike)

Pajisja me bileta elektronike ben te mundur reduktimin e kostos administrative duke ofruar per udhetaret nje nivel me te larte sherbimi . Kjo eshte e rendesishme ne kohet e sotme kur shpenzimet jane ne rritje dhe te ardhurat jane ne ulje. Bileta elektronike ben te mundur:

  • Kosto me te ulet te shperndarjes
  • Heqjen e kostos se Biletes te Minutes se Fundit (TOD ticket on Departure)
  • Ulje shpenzimi per printimin e biletes/koston e perdorimit te printerit
  • Lehtesi ne leshimin e biletes dhe veprime me te pakta nga stafi i biletarise
  • Te dhena te plota ne Galileo MIR
  • Rimbursim automatik nepermjet sistemit te Galileo-s