Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Download

19.2.2007 Airline Private Fares

Tashme ju mund te selektoni qe ne nje Fare Display, te shikoni vetem Airline Private Fares duke perdorur komanda specifike per to dhe per llojet e pasagjereve, te kontrolloni noten e ketyre cmimeve etj. more

21.8.2007 Formulari IATA

Plotesoni formularin e IATA-s per trajnimet qe behen prane zyrave tona. more

11.1.2007 Komanda te Galileos - Galileo Formats

 

27.2.2007 Lista e kompanive ajrore me kosto te ulet ne sistemin Galileo

Ne ju sjellim listen aktuale me te gjitha kompanite ajrore me kosto te ulet qe mund te rezervoni nepermjet sistemit Galileo. more

22.2.2007 Manuali focalpoint_quickreference

 

12.11.2007 Manuali i Biletave Elektronike

 

22.2.2007 Manuali i ClickPoint (Anglisht)

 

22.2.2007 Manuali kryesor-Sistemi i rezervimit Galileo

 

22.2.2007 Manuali Viewpoint Quick Reference Guide

 

19.2.2007 Marreveshje midis GDS-GALILEO dhe L’AVION, linjes ajrore transatlantike

Nje linje e re vetem me klasa biznesi qe operon ne linjen Paris - New York dhe anasjelltas, do t'i shperndaje tarifat e saj nepermjet Sistemit Galileo. Tarifat e linjes ajrore L'Avion do te jene disponibel per t'u shitur nga te gjithe agjensite qe perdorin Galileon ne te gjithe boten.Kjo linje ajrore operon 6 dite ne jave me avione Boeing 757 me 90 sedilje midis Paris-Orly dhe Newark dhe ofron tarifa promocionale prej 999$ per 1000 rezervimet e para.Zevendes presidenti i zhvillimit te Biznesit Ajror prane Galileos eshte shprehur: Ne jemi te perkushtuar dhe te vendosur per t'i ofruar produktet me te mira agjenteve te udhetimeve nepermjet sistemit tone efektiv. Duke punuar ngushte me linjat ajrore tradicionale dhe ato me strategji te reja biznesi sic eshte L'Avion, ne i sigurojme agjensive qe punojne me ne qe te qendrojne ne krye te kompetivitetit. more

21.11.2006 Patch I Galileo Desktop & Viewpoint me IE 7.0

· Instruksionet e instalimit more