Skip navigation »

Loading...

Ju jeni tek: Faqja kryesore |

Client File Plus

Client File Plus

Client Files, Skedat e Klientit, permiresojne saktesine dhe efikasitetin duke ju cliruar nga nje veprim perserites i gjetjes dhe i vendosjes te te njejtit informacion per klientet e rregullt.

Rifreskimi dinamik i Client File,Skedave te Klientit, ben te mundur tashme rifreskimin e shume prej te dhenave te klientit ne nje transaksion te vetem duke kursyer edhe me teper kohe.